Solliciteer

×
  Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Stel een vraag

×

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Inloopavond

×

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze kennismakingsavond. De eerstvolgende kennismakingsavond is gepland op maandag 1 juli 2019. We ontmoeten je graag!

Delen

×

×
Solliciteer
Stel vraag
Inloopavond
Vacatures
Delen
Wij zoeken

Pittige leerkrachten met een warm hart en gezonde ambitie

Wil jij van grote betekenis zijn voor een prachtige, veelkleurige groep leerlingen die je hart stelen?
Wil jij kinderen helpen om zich optimaal te ontwikkelen in een bruisende omgeving die boeit, uitdaagt, prikkelt en scherp houdt?
Wil jij werken op een school waar initiatief en nieuwe ideeën worden omarmd, geen plan te gek is en aanpakken en doorzetten worden toegejuicht?
Wil jij binnen de veiligheid van een hecht team uitgedaagd worden om je grenzen te verleggen en te groeien?

Word Bijzonderwijzer!

Wie zoeken wij?

Onze leerlingen zoeken pittige leerkrachten voor wie lesgeven meer is dan een vak. Authentieke persoonlijkheden die als professional én mens op een school willen werken. Leerkrachten die zich bewust zijn van de onschatbare waarde van hun werk voor kinderen en de grote betekenis daarvan voor de maatschappij.

Wij zoeken flexibele mannen en vrouwen met een open mind die kunnen meebewegen met de dynamiek van de omgeving waarin onze scholen zich bevinden. Creatieve mensen met originele ideeën, die het lef hebben om die ideeën in de praktijk te brengen. Ook als dat kan mislukken. Ambitieuze leerkrachten die het allerbeste uit zichzelf willen halen, omdat zij weten dat zij alleen op die manier leerlingen optimaal kunnen begeleiden.

Of je nu net begint als leerkracht of al vele jaren voor de klas staat, als jij je hierin herkent, ontmoeten we je graag!

We hebben op dit moment 22 vacatures

Wie worden je collega's?

We hebben een hecht team van gedreven leerkrachten die jou graag als collega verwelkomen.

Waarom wil jij Bijzonderwijzer worden?

Er kunnen verschillende redenen zijn om voor Bijzonderwijs te kiezen. Werken bij Bijzonderwijs is namelijk best bijzonder. Wat betekent dat dan? En wat vind jij belangrijk?

1

Samen met je gedreven collega’s en de ouders zet je je in om onze leerlingen de beste toekomstkansen te geven. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat leerlingen zich op school thuis en veilig voelen, dat ze een fijne tijd hebben en dat al hun mogelijkheden worden gestimuleerd. Ook dagen we leerlingen uit om medeverantwoordelijkheid te dragen voor hun eigen ontwikkeling en met en van elkaar te leren. Voor de leerlingen zijn het allemaal essentiële voorwaarden om zich te kunnen ontwikkelen tot gelukkige wereldburgers. En dat is ons belangrijkste doel.

2

Wij geloven dat we samen zo veel meer kunnen dan ieder voor zich. Als leerkracht bij Bijzonderwijs maak je deel uit van een toegewijd en hecht team dat zich sterk verbonden voelt met de leerlingen, hun ouders en onze omgeving. Ook in samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld welzijn, jeugdzorg, sport en educatie zijn wij heel actief. Wij geloven dat samenwerken, in de breedste zin, essentieel is voor de ontwikkeling van leerlingen. Werk je bij Bijzonderwijs, dan voel je dat al snel. Onze teams bestaan uit mensen met heel uiteenlopende achtergronden. Je ervaart hoe mooi het is om over die verschillen heen zo’n sterke band te hebben en om, misschien wel juist dóór die verschillen, zo veel met en van elkaar te kunnen leren. Iedereen hoort erbij. We hebben aandacht voor elkaar en respecteren elkaar als unieke personen. Je wordt gezien en gehoord. We waarderen wie je bent en wat je doet en laten je dat voelen.

3

Dat vraagt wel van jou dat je kunt meebewegen met de dynamiek en flexibel bent. Want als leerkracht bij Bijzonderwijs ben je er, met je collega’s, niet alleen voor de leerlingen in je eigen klas. Je zet je in voor je klas, je team én de omgeving.

4

Bij Bijzonderwijs lopen we voorop als het om vernieuwing gaat. We waarderen dan ook je nieuwsgierigheid en moed en juichen nieuwe ideeën toe. We zijn creatief bij uitdagingen en zoeken graag speelse, originele manieren om ons onderwijs continu te blijven verbeteren. En hebben we een goed idee, dan gaan we ermee aan de slag. Bij ideeën blijft het niet. Wij weten van aanpakken en doorzetten! Gedegen en ambitieus. Want aan gepruts en getrut hebben we bij Bijzonderwijs een broertje dood.

5

Wij zijn in elkaar geïnteresseerd en ontmoeten anderen vanuit een open houding en de bereidheid om te leren. Waarden als respect, openheid en vertrouwen hebben wij hoog in ons vaandel staan.

6

Natuurlijk betekent dat ook dat je jezelf soms tegenkomt, maar als je eens uitglijdt, zijn wij er om je op te vangen en je te helpen om er nog sterker van te worden. Iedereen mag leren bij Bijzonderwijs. Je krijgt daarom veel ruimte voor jouw ontwikkeling en alle gelegenheid om daarin je eigen weg te bewandelen. We moedigen je aan je hart te volgen, eigenaarschap te tonen en je talenten optimaal tot hun recht te laten komen. We waarderen het als je daarvoor verantwoordelijkheid neemt en helpen je door met je mee te denken en je te ondersteunen. Op onze scholen kun je echt een topleerkracht worden. Als je het bij ons kunt, kun je het overal.

Zelfs onze arbeidsvoorwaarden zijn bijzonder

Als je leerkracht wordt op een van de scholen van Bijzonderwijs, is het voor jou heel belangrijk dat je je snel op je plek voelt. Dat heeft dan ook onze prioriteit. Daarom besteden we veel aandacht aan begeleiding. Je krijgt bij je start direct een collega en eventueel een coach toegewezen om je wegwijs te maken op school en je te begeleiden in de eerste periode.
Ook daarna laten we je niet los. Om je blijvend gelukkig te voelen in je werk is je ontwikkeling essentieel. We bieden daarom ruime scholings- en doorgroeimogelijkheden; er zijn volop kansen om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarnaast kun je als leerkracht bij Bijzonderwijs gebruikmaken van de lerarenbeurs voor aanvullende opleidingen en onderzoekstrajecten, die de gemeente Amsterdam beschikbaar stelt.
Waar je ook staat in je loopbaan, met de juiste motivatie en persoonlijke eigenschappen ben je welkom bij Bijzonderwijs. En woon je niet zo dichtbij? Dat is geen probleem. Onze scholen zijn bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto en we bieden een royale reiskostenregeling en bemiddeling bij huisvesting (in samenwerking met de gemeente Amsterdam). Lees hieronder meer over wat wij jou te bieden hebben.

 • Intensieve collegiale begeleiding en coaching on the job
 • Intervisie voor starters
 • Uitgebreide scholingsprogramma’s
 • Uitstekende reiskostenvergoeding
 • Bemiddeling bij huisvesting in Amsterdam
 • Regelmatig intensieve ontwikkelingsgerichte (team)bijeenkomsten
 • Veel ruimte om door te groeien of je te specialiseren
 • Uitstekende reiskostenvergoeding

Wij bieden zij-instromers:

 • Een betaalde baan in het basisonderwijs én een bevoegdheid halen
 • Eén betaalde studiedag per week in de eerste twee leerjaren
 • Coaching en begeleiding op maat
 • Inschaling als leerkracht vanaf het begin van het traject
 • Dé kans om de overstap te maken naar het onderwijs

7 uitstekend bereikbare scholen in Amsterdam Zuidoost

Bijzonderwijs telt 7 scholen en 2 nevenvestigingen in Amsterdam Zuidoost. Daar verzorgen wij basisonderwijs op levensbeschouwelijke grondslag voor zo'n 2.300 leerlingen. De scholen zijn alle uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Meer informatie over Bijzonderwijs vind je hier op onze website en op de websites van onze scholen.

Kom je vrijblijvend kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Dan nodigen we je met veel plezier uit voor een informele, ontspannen kennismaking op onze inloopavond. De eerstvolgende inloopavond is nog niet gepland. Meld je alvast vrijblijvend aan. Kun je niet wachten, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

In kom graag kennismaken

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je ontvangt binnen één werkdag een antwoord (schoolvakanties uitgesloten). Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Ik heb een vraag

Wil je solliciteren?

Ben je enthousiast en wil jij ook Bijzonderwijzer worden? Dan kun je solliciteren via de button hieronder. We kijken uit naar je brief en hopen je binnenkort te ontmoeten!

Ik wil solliciteren