Solliciteer

×
  Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Stel een vraag

×

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Inloopavond

×

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze kennismakingsavond. De eerstvolgende kennismakingsavond is gepland op maandag 1 juli 2019. We ontmoeten je graag!

Delen

×

×
Solliciteer
Stel vraag
Inloopavond
Vacatures
Delen
Vacatures

Pittige groepsleerkrachten met een warm hart en gezonde ambitie

14 vacatures voor Groepsleerkracht

Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs?

Wij zijn op zoek naar leerkrachten met passie voor hun vak én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau.

We zoeken een enthousiaste leuke nieuwe juf of meester voor groep 1/2, die samen met onze kinderen op ontdekkingsreis durft te gaan. Als je zin hebt om je te verdiepen in onderzoekend leren (werken met thema’s -IPC) en mee te werken aan de borging van OGO (ontwikkelingsgericht onderwijs), taalvorming en werken met het leerlingportfolio, dan ben je meer dan welkom op Wereldwijs.

Wereldwijs

Wereldwijs is een cultuurprofielschool en brede school, met veel aandacht voor muziek (leerorkest) en culturele activiteiten. We werken met het leerstofjaarsysteem, hebben een groot hart voor betekenisvol onderwijs en thematisch werken (OGO in groep 1-8) en werken met de methodiek van stichting leerKRACHT. De inspectie heeft ons de waardering excellent gegeven voor het formatief leren, daar zijn we super trots op! 

Ons motto: Samen op reis om wijs te worden. 


Wat vinden wij belangrijk?

 • Elk kind is uniek
 • Leerlingen zijn medeverantwoordelijk voor hun eigen leerproces
 • Leerkrachten zijn professionals. Zij kunnen sturen en/of begeleiden waar dat noodzakelijk is bij het leerproces van leerlingen
 • Talenten van leerlingen, leerkrachten en ouders benutten en de voorwaarden hiervoor scheppen
 • Plezier in (samen) leren bij alle betrokkenen in de school
 • Een school waar ontwikkeling voor iedereen voorop staat. We geloven in kwaliteiten en dat leren altijd mogelijk is
 • Een school waar eisen en doelen gesteld worden aan iedereen
 • Een school waar iedereen zich veilig voelt en waar er een sociale verbondenheid is met alle partners. Daar zijn we trots op!

Je bent zelfstandig, innovatief en bereid je in alles te verdiepen. Een echte teamspeler met het credo: “niet mopperen maar opperen”.  Onderwijsinhoudelijk ben je sterk op het gebied van taal, omdat Wereldwijs veel NT2 kinderen heeft. We zoeken iemand die durft te reflecteren, uit te proberen en te onderzoeken. Met leerlingen, met collega’s.. en samen op reis wil gaan om wijs te worden. Natuurlijk ben je ook bevoegd leerkracht en gewoon een hele leuke collega!

Jouw werkgever

Wereldwijs valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega’s. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


Onze leerkrachten krijgen aankomend schooljaar de “Amsterdamtoeslag”, welke kan oplopen tot zo’n €2000,- op jaarbasis.


Contact

Graag je brief met motivatie en CV voor 15 juni 2021 naar Paula Hoonhout, directeur Wereldwijs. 
Tel.: 020-6981078 / e-mail: directie@obs-wereldwijs.nl. We zien uit naar je reactie!

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs?

Wij zijn op zoek naar leerkrachten met passie voor hun vak én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau.


Wij zoeken een leerkracht voor groep 3/4

Stille klassen, dichte deuren, lege gangen en alles lekker bij het oude laten…… Zo doen wij het dus niet! We zijn een open school met veel behoefte aan vernieuwing en leerkrachten die dit intrinsiek aanjagen. Bij ons heb je de ruimte en krijg je de ruimte. Een goed pedagogisch klimaat is voor jou natuurlijk de standaard, mét oog voor de leerlijn. Je bent onderlegd in ontwikkelpsychologie en creëert met gemak een rijke leeromgeving, zodat er een stevige basis wordt gelegd. Bovendien heb je een duidelijke visie op de hedendaagse onderwijsontwikkelingen. 

Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein is een grote school vlakbij de Gaasperplas, lekker in het groen. Op onze school bieden wij onderwijs aan 324 leerlingen. We hebben een voorschool, VVE en werken intensief samen met kinderopvang in ons eigen gebouw. Onze school staat in het hart van het meest diverse stadsdeel van Amsterdam. Geen dag, groep, leerling of ouder is hetzelfde. Het team op onze school is een goede mix van ervaren, zeer ervaren en jonge leerkrachten. Behalve groepsleerkrachten zetten ook vakleerkrachten, onderwijsassistenten, conciërges en een ouderconsulent zich in voor de leerlingen in onze omgeving.

Jij krijgt:

 • Een school volop in ontwikkeling
 • Veel aandacht voor talent (van de leerlingen én van jou!)
 • Een gebouw in het groen met moderne faciliteiten
 • Heel veel dankbaarheid en energie
 • Een hecht team van kundige collega’s

Wij vragen:

 • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
 • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
 • Een onderzoekende en professionele houding
 • Een teamplayersmentaliteit


Jouw werkgever

Nellestein valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega’s. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


Onze leerkrachten (bevoegd) krijgen aankomend schooljaar de “Amsterdamtoeslag”, een toeslag van €2310,- op jaarbasis. (Naar rato WTF)

Ga jij de uitdaging aan?

Solliciteer dan direct!
Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Jenny Horstink, directeur Nellestein, voor meer informatie.

Telefoon: 0651087504
E-mail: j.horstink@nellestein.nl

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs?

Wij zijn op zoek naar leerkrachten met passie voor hun vak én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau.

Wij zoeken een nieuwe collega voor onze middenbouw. Eentje die niet alleen met de klas kan lezen en schrijven, maar ook met de collega’s. Een echte teamspeler met passie voor de kids en onderwijs. 


Achtsprong

Basisschool Achtsprong is een basisschool op levensbeschouwelijke grondslag in Amsterdam Zuidoost, gehuisvest in een redelijk nieuw schoolgebouw met een rustige uitstraling. Het schoolgebouw biedt vele mogelijkheden om passend onderwijs mogelijk te maken.

Voor de tweeënhalf tot vierjarigen is er de voorschoolse opvang, deze wordt verzorgd door Hoky Poky. Naast de reguliere groepen wordt er onderwijs geboden in een schakelklas 3 en de Spurtgroep. We werken veel met muziek en vanaf groep 5 doen onze leerlingen mee aan het leerorkest. Na een periode van uitproberen kiezen zij voor één muziekinstrument, dat ze tot en met groep 8 iedere week beter leren bespelen. We werken in de meeste groepen met chromebooks, onze kleuters maken gebruik van iPads.

Alle groepen hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de multifunctionele ruimte in de school. Dit is een techniek en creativiteitsruimte, mediawijsheid versus ouderkamer en een ruimte voor muziek en dans. Deze ruimtes worden na schooltijd gebruikt voor de brede school activiteiten.

Wij hanteren op Achtsprong een continurooster, het vijf-gelijke-dagenmodel.

 • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
 • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden


Reageren of meer informatie?

Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen met Mia O’Niel:

e-mail: directie@achtsprong.nl

Tel: 020 6967257

Jouw werkgever

De Achtsprong valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega’s. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Onze leerkrachten (bevoegd) krijgen aankomend schooljaar de “Amsterdamtoeslag”, een toeslag van €2310,- op jaarbasis. (Naar rato WTF)

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs?

Wij zijn op zoek naar leerkrachten met passie voor hun vak én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau.

Ga jij de uitdaging aan?
Natuurlijk ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderwijs en het begeleiden van kinderen. Maar dat niet alleen, jij bent onze aanjager op het gebied van pedagogische en/of didactische vernieuwingen. Bij de implementatie hiervan, speel je dan ook een actieve rol. Zo leren we samen verder!

Dit breng jij mee:

• affiniteit en ervaring met onze doelgroep
• excellente didactische- en pedagogische kwaliteiten
• ervaring met verminderen van taalachterstanden
• bekend is met de methode “Sil op school” (of je wilt je hierin verdiepen)
• laat leerlingen tot onderzoekend leren komen
• gericht op samenwerking
• doorzettingsvermogen
• integer en verbindend naar kinderen en ouders

OBS De Blauwe Lijn

Openbare basisschool De Blauwe Lijn is een fijne, middelgrote basisschool, met ruim 300 leerlingen en 13 groepen. Hier wordt intensief gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. Dat doen wij o.a. door te werken met de methodiek van stichting LeerKRACHT: elke dag samen een klein beetje beter. We geven passend onderwijs, samen zorgen wij dat leerlingen onderwijs op maat krijgen. Wij zijn continue in beweging en geloven dat goede prestaties realiseren veel beter gaat als dat met plezier gebeurt. De Blauwe Lijn doet vanaf 1 augustus 2020 mee met een pilot met het flexibel invullen en organiseren van de onderwijstijd, wij mogen afwijken van de normale vakanties. De leerlingen zijn 46 weken per jaar welkom. De school is twee weken met kerst dicht en de middelste vier weken van de zomervakantie.

· Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
· Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen

Jouw werkgever

De Blauwe Lijn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega’s. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Onze leerkrachten (bevoegd) krijgen aankomend schooljaar de “Amsterdamtoeslag”, een toeslag van €2310,- op jaarbasis. (Naar rato WTF)


Geïnteresseerd?

Je kunt jouw sollicitatie sturen naar Els Ranzijn (e.ranzijn@deblauwelijn.nl). Het sollicitatiegesprek zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden. Door de ontwikkelingen omtrent het coronavirus kan de sollicitatie ook online zijn.

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Elke dag werken we hard om het verschil te maken voor onze kinderen. We halen graag het beste uit hen, maar zeker ook uit onszelf. Er zijn altijd en overal kansen en mogelijkheden, dit geven wij onze leerlingen iedere dag mee. En elkaar natuurlijk ook. Zo groeien we samen naar een toekomst vol perspectief. En dat allemaal met een grote glimlach, want leren is leuk op de Holendrecht!

OBS Holendrecht
OBS Holendrecht is een warme en gezellige openbare basisschool aan het Holendrechtplein. Onze school is een Vreedzame school. Wij vormen een veilige leefgemeenschap, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen, leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Kinderen op onze school voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de gemeenschap, en staan open voor de verschillen tussen mensen.

Wat breng je mee?

 • HUMOR; Jij gaat ons team nóg leuker maken
 • ENTHOUSIASME; Wij gaan er allemaal vol voor, dus ook jij zet een stapje extra
 • TEAMPLAYERSMENTALITEIT; Jij ziét mensen en de meerwaarde van verschillende individuen
 • FLEXIBILITEIT; Het gaat soms anders dan gepland….. daar kun jij mee omgaan.
 • INDIVIDUELE BENADERING; de leerlingen bevinden zich allemaal op een ander punt in hun taalontwikkeling
 • Goed klassenmanagement
 • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma

Reageren of meer informatie?
Je kunt contact opnemen met Klaas de Roij, directeur OBS Holendrecht:
T: + 31 (0)20 453 1549 @: k.deroij@obsholendrecht.nl

Rechtstreeks via deze vacature solliciteren kan natuurlijk ook.

Jouw werkgever
OBS Holendrecht valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega’s. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Onze leerkrachten (bevoegd) krijgen aankomend schooljaar de “Amsterdamtoeslag” van €2310,-. (Totaal en naar rato WTF)

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs?

Wij zijn op zoek naar leerkrachten met passie voor hun vak én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau.


Wij zoeken een leerkracht met ambitie, die niet bang is feedback te geven en te ontvangen. Eerder beginnen of een dag meelopen? Dat kan altijd.


De Brink

IKC De Brink kent een jong, enthousiast en ambitieus team gericht op het geven van modern en aantrekkelijk onderwijs. Wij zoeken een nieuwe collega-leerkracht voor onze bovenbouw. 

Samen lessen voorbereiden, regelmatig bij elkaar een les bekijken, plannen aan de hand van haalbare doelen. Dat is bij ons routine. De methodiek van Stichting LeerKracht helpt ons daarbij. De inspectie heeft de school recent het predicaat “GOED” gegeven. Met name professionele samenwerking van het team en kwaliteitscultuur zijn benoemd als sterke punten. 

We geloven in de talenten van onze leerlingen. We werken samen met onze vakdocenten ( muziek, beeldende vorming, bewegingsonderwijs en drama) en specialisten ( logopedie, ergotherapie, gedragsspecialist) aan een breed en uitdagend aanbod, dat elk kind uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. 

Onze school ligt in Amsterdam Zuidoost. Team, ouders en leerlingen vormen een gemeenschap rondom de school met een rijkdom aan diversiteit en verschillende culturen. We vormen samen met welzijnsorganisatie Swazoom en KDV Buddies een IKC.

Bij de school kan gratis geparkeerd worden. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Gemeente Amsterdam en het bestuur van Stichting Zonova bieden een verhoogde en uitgebreide reiskostenvergoeding

 • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
 • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden


Reageren of meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Halouma Kanouch, adjunct directeur De Brink:
e-mail: directie@ikcdebrink.nl  

Tel: 020 697 2685

Jouw werkgever
IKC de Brink valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega’s. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


Onze leerkrachten (bevoegd) krijgen aankomend schooljaar de “Amsterdamtoeslag”, een toeslag van €2310,- op jaarbasis. (Naar rato WTF)

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Op OBS Holendrecht speel je in de Eredivisie van het basisonderwijs. Op de positie waar jij het beste uit de voeten kunt. Maak alsnog jouw droomtransfer en join team Holendrecht! Die transferbonus is ook lekker meegenomen……


Elke dag werken we hard om het verschil te maken voor onze kinderen. We halen graag het beste uit hen, maar zeker ook uit onszelf. Er zijn altijd en overal kansen en mogelijkheden, dit geven wij onze leerlingen iedere dag mee. En elkaar natuurlijk ook. Zo groeien we samen naar een toekomst vol perspectief. En dat allemaal met een grote glimlach, want leren is leuk op de Holendrecht!

OBS Holendrecht
OBS Holendrecht is een warme en gezellige openbare basisschool aan het Holendrechtplein. Onze school is een Vreedzame school. Wij vormen een veilige leefgemeenschap, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen, leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Kinderen op onze school voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de gemeenschap, en staan open voor de verschillen tussen mensen.

Wat breng je mee?

 • HUMOR; Jij gaat ons team nóg leuker maken
 • ENTHOUSIASME; Wij gaan er allemaal vol voor, dus ook jij zet een stapje extra
 • TEAMPLAYERSMENTALITEIT; Jij ziét mensen en de meerwaarde van verschillende individuen
 • FLEXIBILITEIT; Het gaat soms anders dan gepland….. daar kun jij mee omgaan.
 • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma


Reageren of meer informatie?

Je kunt contact opnemen met Klaas de Roij, directeur OBS Holendrecht:
T: + 31 (0)20 453 1549 @: k.deroij@obsholendrecht.nl

Rechtstreeks via deze vacature solliciteren kan natuurlijk ook.

Jouw werkgever
OBS Holendrecht valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega’s. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Onze leerkrachten (bevoegd) krijgen aankomend schooljaar de “Amsterdamtoeslag” van €2310,-. (Totaal en naar rato WTF)

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Op OBS Holendrecht speel je in de Eredivisie van het basisonderwijs. Op de positie waar jij het beste uit de voeten kunt. Maak alsnog jouw droomtransfer en join team Holendrecht! Die transferbonus is ook lekker meegenomen……


Elke dag werken we hard om het verschil te maken voor onze kinderen. We halen graag het beste uit hen, maar zeker ook uit onszelf. Er zijn altijd en overal kansen en mogelijkheden, dit geven wij onze leerlingen iedere dag mee. En elkaar natuurlijk ook. Zo groeien we samen naar een toekomst vol perspectief. En dat allemaal met een grote glimlach, want leren is leuk op de Holendrecht!

OBS Holendrecht
OBS Holendrecht is een warme en gezellige openbare basisschool aan het Holendrechtplein. Onze school is een Vreedzame school. Wij vormen een veilige leefgemeenschap, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen, leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Kinderen op onze school voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de gemeenschap, en staan open voor de verschillen tussen mensen.

Wat breng je mee?

 • HUMOR; Jij gaat ons team nóg leuker maken
 • ENTHOUSIASME; Wij gaan er allemaal vol voor, dus ook jij zet een stapje extra
 • TEAMPLAYERSMENTALITEIT; Jij ziét mensen en de meerwaarde van verschillende individuen
 • FLEXIBILITEIT; Het gaat soms anders dan gepland….. daar kun jij mee omgaan.
 • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma


Reageren of meer informatie?

Je kunt contact opnemen met Klaas de Roij, directeur OBS Holendrecht:
T: + 31 (0)20 453 1549 @: k.deroij@obsholendrecht.nl

Rechtstreeks via deze vacature solliciteren kan natuurlijk ook.

Jouw werkgever
OBS Holendrecht valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega’s. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Onze leerkrachten (bevoegd) krijgen aankomend schooljaar de “Amsterdamtoeslag” van €2310,-. (Totaal en naar rato WTF)

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Jij maakt het verschil! Niet meteen natuurlijk, want onze prachtige multiculturele groep leerlingen moet jou eerst eens goed testen. Maar heb je ze eenmaal voor je gewonnen, dan stelen ze ieder op eigen wijze jouw hart.

Jij helpt jouw kinderen zich optimaal te ontwikkelen binnen een bruisende dynamiek. Je bent helder in jouw communicatie, biedt structuur, maar weet ook te motiveren en enthousiasmeren. Jouw ideeën en initiatieven worden omarmd en van fouten kun je alleen maar leren. Zo groeien jij en de kinderen. Samen, naast elkaar. Binnen een veilige omgeving van hechte teams.

Jij krijgt:

 • De kans om echt iets te betekenen daar waar het nodig is
 • Alle ruimte voor jouw eigen ontwikkeling
 • Heel veel dankbaarheid en vertrouwen
 • Superleuke collega’s
 • Een inkijkje in heel veel verschillende culturen en gebruiken

Wij vragen:

 • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
 • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen

Jouw werkgever

Jij gaat aan de slag voor Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega’s. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Onze leerkrachten (bevoegd) krijgen aankomend schooljaar de “Amsterdamtoeslag”, een toeslag van €2310,- op jaarbasis. (Naar rato WTF)

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Jij helpt jouw kinderen zich optimaal te ontwikkelen binnen een bruisende dynamiek. Je bent helder in jouw communicatie, biedt structuur, maar weet ook te motiveren en enthousiasmeren. Jouw ideeën en initiatieven worden omarmd en van fouten kun je alleen maar leren. Zo groeien jij en de kinderen. Samen, naast elkaar. Binnen de veilige omgeving van een hecht team.

Wij zoeken een leerkracht groep 1/2, specifiek voor de maandag, dinsdag en woensdag.

De Van Houteschool
De Van Houteschool, afgekort VHS of de Van Houte, is een school voor speciaal basisonderwijs in Amsterdam Zuidoost. ‘Samen een brug naar de toekomst’ is de gezamenlijke ambitie van het team van de VHS. Medewerkers maken zich sterk om samen met ouders en leerlingen naar oplossingen te zoeken voor problemen die zich voordoen in de ontwikkeling van de leerling. Wij vinden het van groot belang dat elke betrokkene daarin een rol speelt. De VHS is de onderwijsdeskundige, de ouders zijn ervaringsdeskundigen en de leerling is degene waar het om draait. Samen met ouders bieden wij leerlingen met speciale onderwijsbehoeften de mogelijkheid op een mooie toekomst, passend bij de individuele mogelijkheden en talenten.

Jij krijgt:

 • Heel veel dankbaarheid en energie
 • Een hecht team van kundige collega’s
 • Amsterdam Toeslag bevoegd leerkrachten (’21-’22) van €2310,- naar rato WTF

Wij vragen:

 • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
 • Ervaring met jonge risico leerlingen
 • Liefst ervaring in so/sbo en kleuteronderwijs
 • Heel veel relativeringsvermogen en humor 🙂
 • Goed in contact met ouders die ook begeleiding nodig hebben
 • Ervaring met KIJK en in staat een mix van EDI 2.0 en spelenderwijs leren aan te bieden
 • Verbindend tussen onze voorschool plus en de vroegschool
 • Heel veel energie, maar vanuit rust gewoon knettergoed onderwijs neerzetten!

Jouw werkgever
De Van Houteschool valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega’s. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Ga jij de uitdaging aan?
Solliciteer dan direct! Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Desiree Middelkoop, directeur Van Houteschool, voor meer informatie.

Telefoon: 020 6974656
E-mail: d.middelkoop@vanhouteschool.nl

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Jij maakt het verschil! Niet meteen natuurlijk, want onze prachtige multiculturele groep leerlingen moet jou eerst eens goed testen. Maar heb je ze eenmaal voor je gewonnen, dan stelen ze ieder op eigen wijze jouw hart.

Jij helpt jouw kinderen zich optimaal te ontwikkelen binnen een bruisende dynamiek. Je bent helder in jouw communicatie, biedt structuur, maar weet ook te motiveren en enthousiasmeren. Jouw ideeën en initiatieven worden omarmd en van fouten kun je alleen maar leren. Zo groeien jij en de kinderen. Samen, naast elkaar. Binnen een veilige omgeving van hechte teams.

Als leerkracht voor onze onderbouw is het heel belangrijk dat je rust, ritme en regelmaat brengt. Structuur en klassenmanagement zijn de pijlers onder jouw manier van lesgeven. Daarbij kun je gemakkelijk schakelen tussen een serieuze benadering en eentje met humor. Net waar de situatie om vraagt, zowel in de klas als binnen het team.

Basisschool Mobiel

Basisschool Mobiel is een kleine school (150 leerlingen) in Amsterdam Zuidoost met een mooie mix aan culturen. In de klassen en binnen de teams. We zijn voortdurend in beweging om zo te bouwen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze kinderen, mét oog voor de wereld om ze heen. We hebben een mooie lijn ontwikkeld van zelfstandig werken en effectieve directe instructie voor alle groepen. Dit schooljaar hebben we de focus op de leermotivatie bij kinderen. De groeimindset, dat kinderen in zichzelf geloven en dat ze steeds kunnen verbeteren en ontwikkelen, stimuleren we met allerlei werkvormen en activiteiten. Het werkt! En dat maakt de ouders, de kinderen én ons enorm trots.

Jij krijgt:

 • Een hele leuke groep kinderen
 • Een superfijn team aan collega’s met wie je samen verder kunt groeien
 • Heel veel dankbaarheid en energie!
 • VOG
 • (bezig met) bevoegdheid PO


Jouw werkgever

Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega’s. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Onze leerkrachten krijgen aankomend schooljaar de “Amsterdamtoeslag”, welke kan oplopen tot zo’n €2310,- op jaarbasis.

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Wij zoeken een ervaren leerkracht voor onze nieuwkomers. De leeftijd van de nieuwkomers is 6 t/m 12 jaar, dus ervaring met verschillende leerlijnen is prettig. Wel leuk, die afwisselen en het vele schakelen! Daarbij heb je ook nog eens fijne collega’s die jou de nodige begeleiding kunnen bieden.

OBS Bijlmerhorst

OBS Bijlmerhorst is een openbare school, iedereen is welkom! Ouders zijn erg belangrijk voor ons. Alleen samen kunnen we de kinderen een stap vooruit helpen in hun ontwikkeling, en een fijne schooltijd bezorgen. Onze school is te typeren als een modern traditionele school, met een veilig pedagogisch klimaat en een gevarieerd team van uitmuntende professionals. Samen willen wij het beste voor onze leerlingen.
Wij werken elke dag hard om, samen met de ouders, de kinderen een stap vooruit te helpen in hun ontwikkeling. Ons onderwijs krijgt richting, en kenmerkt zich, door een aantal kernwaarden. Op die manier zetten wij in op de ontwikkeling van sterke basisvaardigheden.

Onze kernwaarden zijn: Ambitieus, Betrokken, Respect, Zelfredzaamheid en Zelfreflectie.

Wat vragen wij?

-In bezit van onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
-Ervaring in een soortgelijke functie/met NT2 onderwijs

Jouw werkgever
OBS Bijlmerhorst valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega’s. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Onze leerkrachten (bevoegd) krijgen aankomend schooljaar de “Amsterdamtoeslag” van €2310,-. (Totaal en naar rato WTF)

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Jij maakt het verschil! Niet meteen natuurlijk, want onze prachtige multiculturele groep leerlingen moet jou eerst eens goed testen. Maar heb je ze eenmaal voor je gewonnen, dan stelen ze ieder op eigen wijze jouw hart. 

Jij helpt jouw kinderen zich optimaal te ontwikkelen binnen een bruisende dynamiek. Je bent helder in jouw communicatie, biedt structuur, maar weet ook te motiveren en enthousiasmeren. Jouw ideeën en initiatieven worden omarmd en van fouten kun je alleen maar leren. Zo groeien jij en de kinderen. Samen, naast elkaar. Binnen een veilige omgeving van hechte teams.

We zorgen voor een zachte landing. In eerste instantie geven we je de ruimte om (ook) aan de slag te gaan met kleine groepjes leerlingen, zodat je alvast een fijne basis kunt leggen voor een mooie toekomst in Zuidoost.

Basisschool Mobiel

Basisschool Mobiel is een kleine school (150 leerlingen) in Amsterdam Zuidoost met een mooie mix aan culturen. In de klassen en binnen de teams. We zijn voortdurend in beweging om zo te bouwen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze kinderen, mét oog voor de wereld om ze heen. We hebben een mooie lijn ontwikkeld van zelfstandig werken en effectieve directe instructie voor alle groepen. Dit schooljaar hebben we de focus op de leermotivatie bij kinderen. De groeimindset, dat kinderen in zichzelf geloven en dat ze steeds kunnen verbeteren en ontwikkelen, stimuleren we met allerlei werkvormen en activiteiten. Het werkt! En dat maakt de ouders, de kinderen én ons enorm trots.

 

Jij krijgt:

 • Een hele leuke groep kinderen
 • Een superfijn team aan collega’s met wie je samen verder kunt groeien
 • Heel veel dankbaarheid en energie!

Wij vragen:

 • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
 • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen


Ga jij de uitdaging aan?

Solliciteer dan direct! Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Annelies Buurmeijer, directeur Basisschool Mobiel, voor meer informatie.
Telefoon: 020 6973735 / 06 48897239
E-mail: directie@bsmobiel.nl


Jouw werkgever
Mobiel valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega’s. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


Onze leerkrachten krijgen aankomend schooljaar de “Amsterdamtoeslag”, welke kan oplopen tot zo’n €2310,- op jaarbasis.

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Wij zoeken een enthousiaste leerkracht voor onze instroomgroep, deze start al na de herfstvakantie! Bij voorkeur voor 5 dagen in de week, maar minder is bespreekbaar.

Samen lessen voorbereiden, regelmatig bij elkaar een les bekijken, plannen aan de hand van haalbare doelen. Dat is bij ons routine. De methodiek van Stichting LeerKracht helpt ons daarbij. De inspectie heeft de school recent het predicaat “GOED” gegeven. Met name professionele samenwerking van het team en kwaliteitscultuur zijn benoemd als sterke punten.

We geloven in de talenten van onze leerlingen. We werken samen met onze vakdocenten ( muziek, beeldende vorming, bewegingsonderwijs en drama) en specialisten ( logopedie, ergotherapie, gedragsspecialist) aan een breed en uitdagend aanbod, dat elk kind uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen.

 

Onze school ligt in Amsterdam Zuidoost. Team, ouders en leerlingen vormen een gemeenschap rondom de school met een rijkdom aan diversiteit en verschillende culturen. We vormen samen met welzijnsorganisatie Swazoom en KDV Buddies een IKC.

Bij de school kan gratis geparkeerd worden. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Gemeente Amsterdam en het bestuur van Stichting Zonova bieden een verhoogde en uitgebreide reiskostenvergoeding

Wij vragen:
– in het bezit zijn van een onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
– recente vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden
– het kunnen creëren van een veilig pedagogisch klimaat
– flexibiliteit en sociale vaardigheden zoals relativerings- en invoelingsvermogen
 

Reageren of meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Halouma Kanouch, adjunct directeur De Brink:
e-mail: directie@ikcdebrink.nl

Tel: 020 697 2685

Jouw werkgever
IKC de Brink valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega’s. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


Onze leerkrachten (bevoegd) krijgen aankomend schooljaar de “Amsterdamtoeslag”, een toeslag van €2310,- op jaarbasis. (Naar rato WTF)

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Kom je vrijblijvend kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Dan nodigen we je met veel plezier uit voor een informele, ontspannen kennismaking op onze inloopavond. De eerstvolgende inloopavond is nog niet gepland. Meld je alvast vrijblijvend aan. Kun je niet wachten, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

In kom graag kennismaken

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je ontvangt binnen één werkdag een antwoord (schoolvakanties uitgesloten). Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Ik heb een vraag

Wil je solliciteren?

Ben je enthousiast en wil jij ook Bijzonderwijzer worden? Dan kun je solliciteren via de button hieronder. We kijken uit naar je brief en hopen je binnenkort te ontmoeten!

Ik wil solliciteren