Solliciteer

×
  Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Stel een vraag

×

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Inloopavond

×

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze kennismakingsavond. De eerstvolgende kennismakingsavond is gepland op maandag 1 juli 2019. We ontmoeten je graag!

Delen

×

×
Solliciteer
Stel vraag
Inloopavond
Vacatures
Delen
Vacatures

Pittige groepsleerkrachten met een warm hart en gezonde ambitie

12 vacatures voor Groepsleerkracht

Werken op basisschool Klaverblad betekent werken op een groene school, flexibel zijn en veel willen investeren in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. De school is gehuisvest in een mooi nieuw energiebewust schoolgebouw en heeft 300 leerlingen. De school heeft veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en is volop in beweging. Een goede sfeer en een goed pedagogisch klimaat zijn belangrijke uitgangspunten van de school.

Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor de kleuters.

Wij bieden een leuke werkplek en een fijn, betrokken team!
De school heeft een continurooster met lestijden van 8:30-14.00 uur. Het liefst hebben wij een fulltime leerkracht, maar schroom niet om contact op te nemen als je je herkent in de korte profielbeschrijving en niet fulltime beschikbaar bent. De kleutergroepen werken met de Piramide-methode.

Wij zoeken een groepsleerkracht die bekend is met het jonge kind, structuur kan bieden en onderwijskundig sterk is. Daarnaast in een team kan samenwerken, energiek en flexibel is, maar ook humor heeft en elke dag nieuwe kansen geeft.

Wij vragen:
– in het bezit zijn van een onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
– recente vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden
– bekend met het Piramide-model
– het kunnen creëren van een veilig pedagogisch klimaat
– flexibiliteit en sociale vaardigheden zoals relativerings- en invoelingsvermogen
 

Wij bieden:
Aantal uren: uren zijn in overleg te bepalen (0,6-1 fte).
Dienstverband: Het gaat om een tijdelijke benoeming, met bij goed functioneren zicht op een benoeming voor onbepaalde tijd.
Inschaling: conform de CAO PO  L10, afhankelijk van de taak en ervaring is L11 bespreekbaar

Voor kandidaten met interesse/potentie, voor een coördinerende taak, is een aangepaste taak, aanvullende opleidingsmogelijkheden en bijpassende inschaling bespreekbaar.

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Wij zoeken een enthousiaste collega-leerkracht voor onze groep 2 en voor onze nieuw te starten zorggroep.

Parttime of fulltime – dagen in overleg

IKC De Brink kent een jong, enthousiast en ambitieus team gericht op het geven van modern en aantrekkelijk onderwijs. Wij zoeken een nieuwe collega-leerkracht voor groep 2 als duo van onze VVE coördinator. Naast twee dagen groep 2 zijn we op zoek naar een collega die voor een aantal dagdelen een zorggroep op wil zetten. In deze kleine groep willen we de meest kwetsbare kleuters extra ondersteunen in sociaal emotionele ontwikkeling, taalvaardigheid en taakgerichtheid.

De zorggroep gaat starten in april. Voor die zorggroep zijn 6 dagdelen beschikbaar. 

Samen lessen voorbereiden, regelmatig bij elkaar een les bekijken, plannen aan de hand van haalbare doelen. Dat is bij ons routine. De methodiek van Stichting LeerKracht helpt ons daarbij.
De inspectie heeft de school recent het predicaat “GOED” gegeven. Met name professionele samenwerking van het team en kwaliteitscultuur zijn benoemd als sterke punten.

We geloven in de talenten van onze leerlingen. We werken samen met onze vakdocenten ( muziek, beeldende vorming, bewegingsonderwijs en drama) en specialisten ( logopedie, ergotherapie, gedragsspecialist) aan een breed en uitdagend aanbod, dat elk kind uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen.

Wij zoeken een leerkracht met ambitie, die niet bang is feedback te geven en te ontvangen. Eerder beginnen of een dag meelopen? Dat kan altijd.
Voor de zorggroep zijn aangepaste werktijden mogelijk, bijv. tussen 9.00 en 14.00

 

Informatie op de website of 0623659942 – a.dedroog@debrink.com

 

Onze school ligt in Amsterdam Zuidoost. Team, ouders en leerlingen vormen een gemeenschap rondom de school met een rijkdom aan diversiteit en verschillende culturen. We vormen samen met welzijnsorganisatie Swazoom en KDV Buddies een IKC.

Bij de school kan gratis geparkeerd worden. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Gemeente Amsterdam en het bestuur van Stichting Zonova bieden een verhoogde en uitgebreide reiskostenvergoeding

Wij vragen:
– in het bezit zijn van een onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
– recente vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden
– het kunnen creëren van een veilig pedagogisch klimaat
– flexibiliteit en sociale vaardigheden zoals relativerings- en invoelingsvermogen
 
Onze school ligt in Amsterdam Zuidoost. Team, ouders en leerlingen vormen een gemeenschap rondom de school met een rijkdom aan diversiteit en verschillende culturen. We vormen samen met welzijnsorganisatie Swazoom en KDV Buddies een IKC.

Bij de school kan gratis geparkeerd worden. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Gemeente Amsterdam en het bestuur van Stichting Zonova bieden een verhoogde en uitgebreide reiskostenvergoeding

 

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Jij maakt het verschil! Niet meteen natuurlijk, want onze prachtige multiculturele groep leerlingen moet jou eerst eens goed testen. Maar heb je ze eenmaal voor je gewonnen, dan stelen ze ieder op eigen wijze jouw hart.

Jij helpt jouw kinderen zich optimaal te ontwikkelen binnen een bruisende dynamiek. Jouw ideeën en initiatieven worden omarmd en van fouten kun je alleen maar leren. Zo groeien jij en de kinderen. Samen, naast elkaar. Binnen een veilige omgeving van hechte teams.

We zijn trots op de scholen die bij ons zijn aangesloten. Samen zetten we ons met hart en ziel in voor de kinderen. De volgende scholen zijn onderdeel van Stichting Zonova:

Polsstok / Samenspel / Knotwilg / Mobiel / Onze wereld / Klaverblad / Achtsprong / De Schakel / Wereldwijs / Bijlmerhorst / Bijlmerdrie / Cornelis Jetses / De Blauwe Lijn / De Rozemarn / Nellestein / Van Houteschool / Holendrecht / De Brink / De Ster / De Tamboerijn

Wij zoeken voor diverse Zonova scholen in Amsterdam Zuidoost leerkrachten voor de kleutergroepen. Pas jij bij onze kids en passen onze kids bij jou? Solliciteer dan direct. Dan maak jij binnenkort ECHT een verschil.

Wij vragen:
– Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
– Vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden
– Flexibiliteit en sociale vaardigheden, zoals relativerings- en invoelingsvermogen

Wat krijg jij?
Heel veel dankbaarheid en energie! Daarnaast hebben wij verschillende vacatures voor de kleutergroepen. Dagen en uren zijn dus in overleg en afhankelijk van de school. De voorwaarden zijn conform Cao. Naast de Cao bieden we veel extra’s op vlak van scholing, coaching en ontwikkeling en maken we regelmatig een studiereis naar Ghana en Suriname. Ontwikkeling staat voorop, voor zowel jou als onze leerlingen.

Kijk op www.zonova.nl voor meer info of solliciteer direct! Voor meer informatie kun je mailen naar: werken@zonova.nl.

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Ben jij die enthousiaste nieuwe juf of meester voor onze kleutergroep? Buiten enthousiast óók nog bereid je te verdiepen in onderzoekend leren (werken met thema’s) en wil je ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO) vormgeven samen met je collega’s in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Kenmerken
Jij bent zelfstandig, innovatief en supernieuwsgierig. Een echte teamspeler met het motto: “niet mopperen maar opperen”. Onderwijsinhoudelijk ben je sterk op het gebied van taal, omdat Wereldwijs veel NT2 kinderen heeft. Je durft te reflecteren, uit te proberen en te onderzoeken. Met leerlingen, met collega’s, met iedereen. Samen op reis om wijs te worden.

Basisschool Wereldwijs
Wereldwijs is een cultuurprofiel- en brede school, met veel aandacht voor muziek (leerorkest) en culturele activiteiten. Met hart voor ontwikkelingsgericht werken, sociale culturele praktijken in de school en betekenisvol onderwijs en werkend volgens de methodiek stichting leerKRACHT. De inspectie heeft in april 2018, 11 van de 14 kwaliteitsstandaarden als Goed beoordeeld en als waardering Goed gegeven. In januari 2019 hebben wij het predicaat excellent ontvangen op het gebied van formatieve assessments. En daar zijn we trots op!

Wat vragen wij?
· Onderwijsbevoegdheid binnen het primair onderwijs/PABO diploma
· Affiniteit met het werken met verschillende culturen

Jouw werkgever

De openbare scholen in Amsterdam Zuidoost vallen onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er, naast alle arbeidsvoorwaarden conform Cao, een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten.

 

Solliciteren
Graag je brief met motivatie en CV voor 23 mei 2020 naar Paula Hoonhout, meerschoolse directeur Wereldwijs en Bijlmerdrie. E-mailadres: directie@obs-wereldwijs.nl. We zien uit naar je reactie!
Ga jij met ons mee op ontdekkingsreis? Kijk ook op: www.obs-wereldwijs.nl

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Onze leerlingen zoeken een stevige leerkracht voor wie lesgeven meer is dan een vak. Eentje die als professional én als mens op een school wil werken. Een leerkracht die zich bewust is van de onschatbare waarde van zijn/haar werk voor kinderen en de grote betekenis daarvan voor de maatschappij. 


Klaverblad

Werken op basisschool Klaverblad betekent werken op een groene school, flexibel zijn en veel willen investeren in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. De school is gehuisvest in een mooi nieuw energiebewust schoolgebouw en heeft 300 leerlingen. De school heeft veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en is volop in beweging. Een goede sfeer en een goed pedagogisch klimaat zijn belangrijke uitgangspunten van de school.

Wie ben jij?

Je bent een energieke, enthousiaste collega die gericht is op ontwikkeling van de kinderen, betrokken is bij de school en zichzelf wil blijven ontwikkelen. Je legt de relatie met het kind en de ouders en bent pedagogisch en didactisch sterk. Je communiceert duidelijk en helder, maar bent ook een kei in motiveren en enthousiasmeren.

Wij vragen:

 • PABO-diploma en bij voorkeur kennis en ervaring in het (primair) onderwijs
 • Gemotiveerd om samen met de leerlingen te werken aan goede resultaten
 • In staat om in korte tijd een goede band op te bouwen met de kinderen


Jouw werkgever

De openbare scholen in Amsterdam Zuidoost vallen onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er, naast alle arbeidsvoorwaarden conform Cao, een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten.

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Jij maakt het verschil! Niet meteen natuurlijk, want onze prachtige multiculturele groep leerlingen moet jou eerst eens goed testen. Maar heb je ze eenmaal voor je gewonnen, dan stelen ze ieder op eigen wijze jouw hart.

 

Jij helpt jouw kinderen zich optimaal te ontwikkelen binnen een bruisende dynamiek. Je bent helder in jouw communicatie, biedt structuur, maar weet ook te motiveren en enthousiasmeren. Jouw ideeën en initiatieven worden omarmd en van fouten kun je alleen maar leren. Zo groeien jij en de kinderen. Samen, naast elkaar. Binnen een veilige omgeving van hechte teams.

Basisschool Mobiel

Basisschool Mobiel is een kleine school (150 leerlingen) in Amsterdam Zuidoost met een mooie mix aan culturen. In de klassen en binnen de teams. We zijn voortdurend in beweging om zo te bouwen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze kinderen, mét oog voor de wereld om ze heen. We hebben een mooie lijn ontwikkeld van zelfstandig werken en effectieve directe instructie voor alle groepen. Dit schooljaar hebben we de focus op de leermotivatie bij kinderen. De groeimindset, dat kinderen in zichzelf geloven en dat ze steeds kunnen verbeteren en ontwikkelen, stimuleren we met allerlei werkvormen en activiteiten. Het werkt! En dat maakt de ouders, de kinderen én ons enorm trots.

 

Jij krijgt:

 • Een leuke groep 8 (18 kinderen)
 • Een fijne duo-collega die al een paar jaar bij ons op school is
 • Heel veel dankbaarheid en energie!

Wij vragen:

 • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
 • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen

Jouw werkgever

De Mobiel valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.

Ga jij de uitdaging aan?

Solliciteer dan direct!
Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Annelies Buurmeijer, directeur Basisschool Mobiel, voor meer informatie.
Telefoon: 020 6973735 / 06 48897239
E-mail: directie@bsmobiel.nl

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Onze leerlingen zoeken een stevige leerkracht voor wie lesgeven meer is dan een vak. Eentje die als professional én als mens op een school wil werken. Een leerkracht die zich bewust is van de onschatbare waarde van zijn/haar werk voor kinderen en de grote betekenis daarvan voor de maatschappij. 

Klaverblad
Werken op basisschool Klaverblad betekent werken op een groene school, flexibel zijn en veel willen investeren in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. De school is gehuisvest in een mooi nieuw energiebewust schoolgebouw en heeft een kleine 300 leerlingen. De school heeft veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en is volop in beweging. Een goede sfeer en een goed pedagogisch klimaat zijn belangrijke uitgangspunten van de school.

Wie ben jij?
Je bent een energieke, enthousiaste collega die gericht is op ontwikkeling van de kinderen, betrokken is bij de school en zichzelf wil blijven ontwikkelen. Je legt de relatie met het kind en de ouders en bent pedagogisch en didactisch sterk. Je communiceert duidelijk en helder, maar bent ook een kei in motiveren en enthousiasmeren. De verdere ontwikkeling van de kleuterbouw is de komende jaren een speerpunt in de onderwijskundige ontwikkeling. Heb je ervaring, en vind je het leuk om hierin een voortrekkersrol te vervullen? Dan ben je bij het Klaverblad aan het juiste adres. 

Wij vragen:

 • PABO-diploma en bij voorkeur kennis en ervaring in het (primair) onderwijs
 • Gemotiveerd om samen met de leerlingen te werken aan goede resultaten
 • In staat om in korte tijd een goede band op te bouwen met de kinderen

Informatie 

Voor meer informatie neem je contact op met Michel Zegwaard, directeur Klaverblad, op 020-6950062.
Per mail kan ook: directie@bsklaverblad.nl

De functie is nu ingeschaald in LA. Omdat we samen met jou willen door ontwikkelen, kun je snel groeien naar LB. Ben je al LB? Dan maken we graag gebruik van jouw expertise!

Jouw werkgever
Klaverblad valt onder het bestuur van Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er, naast alle arbeidsvoorwaarden conform Cao, een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten.

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Wil jij jouw eigen groep kleuters helpen met hun ontwikkeling, vanaf hun start op de basisschool? Samen bouwen aan respect voor elkaar in een veilige, warme omgeving? Behoeften zien en herkennen? Alles voor die glimlach!

Samenspel
Basisschool Samenspel is een school met een sterk pedagogisch klimaat als basis van het onderwijs. Op Samenspel hoort Iedereen erbij! Wij bereiden onze kinderen, in goede samenwerking met ouders, voor op hun toekomst in een multiculturele samenleving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de kinderen respect hebben voor elkaar en dat zij optimale ontwikkelingsmogelijkheden krijgen in een veilige en warme schoolomgeving. Samenspel is een brede school met een duidelijk herkenbaar muziekprofiel.

-In bezit van onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma, of hiervoor in opleiding

-Sterke pedagogische vaardigheden en/of de bereidheid hier in te investeren

-Recente vakinhoudelijke, didactische vaardigheden

-Flexibiliteit en samenwerking zijn termen waarin je je herkent

Wat krijg jij?

Een ontzettend leuk, gezellig, maar ook hardwerkend team. Je bent niet alleen. Er zijn 7 kleutergroepen, allemaal met ondersteuning van assistenten. Onze pedagogische aanpak gebaseerd op pedagogische tact, staat heel hoog in ons vaandel. Meer weten? Kijk eens bij 'scholen op de kaart' of bel of mail me gerust. Andere mogelijkheden om bij ons te komen werken zijn ook bespreekbaar. Je bent meer dan welkom!

Contactgegevens

Marijke van Amersfoort

E-mail: directie@bssamenspel.nl / Telefoon: 06 15455253

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

IKC De Brink kent een jong, enthousiast en ambitieus team dat zich richt op het geven van modern en aantrekkelijk onderwijs. Wij zoeken een nieuwe collega-leerkracht voor groep 7. Deze kleine groep van 19 leerlingen werkt voor taal en rekenen digitaal.

Samen lessen voorbereiden, regelmatig bij elkaar een les bekijken, plannen aan de hand van haalbare doelen. Dat is bij ons routine. De methodiek van Stichting LeerKracht helpt ons daarbij. De inspectie heeft de school recent het predicaat “GOED” gegeven. Met name professionele samenwerking van het team en kwaliteitscultuur zijn benoemd als sterke punten.

We geloven in de talenten van onze leerlingen. We werken samen met onze vakdocenten (muziek, beeldende vorming, bewegingsonderwijs en drama) en specialisten (logopedie, ergotherapie en een gedragsspecialist) aan een breed lesaanbod, dat elk kind uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen.

Wij zoeken een leerkracht met ambitie, die niet bang is feedback te geven en te ontvangen. Eerder beginnen of een dag meelopen? Dat kan altijd.

Wij vragen:

– in het bezit zijn van een onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma

– recente vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden

– het kunnen creëren van een veilig pedagogisch klimaat

– flexibiliteit en sociale vaardigheden zoals relativerings- en invoelingsvermogen

Onze school ligt in Amsterdam Zuidoost. Team, ouders en leerlingen vormen een gemeenschap rondom de school met een rijkdom aan diversiteit en verschillende culturen. We vormen samen met welzijnsorganisatie Swazoom en KDV Buddies een IKC.

Bij de school kan gratis geparkeerd worden. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Gemeente Amsterdam en het bestuur van Stichting Zonova bieden een verhoogde en uitgebreide reiskostenvergoeding.

Solliciteren?
Dat kan direct via de button. Je kunt ook contact zoeken met de directeur van IKC De Brink, Annemieke de Droog.

E-mail: a.dedroog@debrink.com

Telefoon: 06 23659942

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Wij zoeken een leuke en assertieve leerkracht voor de bovenbouw!

 

OBS Holendrecht 

OBS Holendrecht is een ‘Vreedzame school’. Dat wil zeggen dat we een veilige leefgemeenschap vormen, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen. Onze leerlingen krijgen een stem, leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Ze voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de gemeenschap, en staan open voor de verschillen tussen mensen. Kinderen leren dat zij deel uitmaken van de gemeenschap die de klas en school vormt en leren daar een bijdrage aan te leveren. Ze leren oog en oor te hebben voor anderen en zich verantwoordelijk te voelen voor het algemeen belang.

Binnen de Vreedzame school is de klas een democratische gemeenschap :

 • leerlingen krijgen een stem
 • voelen zich verantwoordelijk
 • gedragen zich positief
 • staan open voor elkaar
 • lossen conflicten zonder geweld op

Een steentje bijdragen

In de Vreedzame school menen wij de juiste methodiek gevonden te hebben waarmee wij als leerkrachten, samen met de kinderen werken aan een goed pedagogisch klimaat. Hoe overbruggen we meningsverschillen? Hoe lossen we conflicten goed op? Hoe kunnen we allemaal een steentje bijdragen aan de gemeenschap waar we deel van uit maken? Staan we open voor mensen die ‘anders’ zijn dan wij? Het zijn allemaal vragen waar we mee aan de slag gaan.

Plezier, zelfvertrouwen, een positieve werkhouding, hulpvaardigheid, concentratie, creativiteit en saamhorigheid zijn onze graadmeters om te kijken of we op de goede weg zijn.

 

Jij krijgt:

 • Een leuk team van enthousiaste collega's
 • De wetenschap dat je er echt toe doet
 • Arbeidsvoorwaarden conform Cao

Wij vragen:

 • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
 • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen

Jouw werkgever

OBS Holendrecht valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Jij maakt het verschil! Niet meteen natuurlijk, want onze prachtige multiculturele groep leerlingen moet jou eerst eens goed testen. Maar heb je ze eenmaal voor je gewonnen, dan stelen ze ieder op eigen wijze jouw hart.

Jij helpt jouw kinderen zich optimaal te ontwikkelen binnen een bruisende dynamiek. Je bent helder in jouw communicatie, biedt structuur, maar weet ook te motiveren en enthousiasmeren. Jouw ideeën en initiatieven worden omarmd en van fouten kun je alleen maar leren. Zo groeien jij en de kinderen. Samen, naast elkaar. Binnen een veilige omgeving van hechte teams.

Jij krijgt:

 • De kans om echt iets te betekenen daar waar het nodig is
 • Alle ruimte voor jouw eigen ontwikkeling
 • Heel veel dankbaarheid en vertrouwen


Jouw werkgever

Jij gaat aan de slag voor Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.

Jij krijgt volop de kans je bezig te houden met jouw eigen ontwikkeling. En met die van jouw leerlingen natuurlijk!

Wij vragen:

 • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
 • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Ben jij die geboren juf of meester voor groep 1/2? Word je blij van die kinderlijke onbevangenheid en is spelenderwijs ontwikkelen echt jouw ding?

 

Binnen Stichting Zonova hebben we op enkele scholen vacatures voor de onderbouw. Neem een kijkje tussen alle vacatures om te kijken welke school jou aanspreekt. Je kunt ook solliciteren op deze vacature en dan kijken we samen wat er bij je past. Reageer, je bent gewenst en meer dan welkom!

Wat vragen wij?
· Onderwijsbevoegdheid binnen het primair onderwijs/PABO diploma
· Affiniteit met het werken met verschillende culturen

 

Jouw werkgever

De openbare scholen in Amsterdam Zuidoost vallen onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er, naast alle arbeidsvoorwaarden conform Cao, een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten.

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Kom je vrijblijvend kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Dan nodigen we je met veel plezier uit voor een informele, ontspannen kennismaking op onze inloopavond. De eerstvolgende inloopavond is nog niet gepland. Meld je alvast vrijblijvend aan. Kun je niet wachten, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

In kom graag kennismaken

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je ontvangt binnen één werkdag een antwoord (schoolvakanties uitgesloten). Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Ik heb een vraag

Wil je solliciteren?

Ben je enthousiast en wil jij ook Bijzonderwijzer worden? Dan kun je solliciteren via de button hieronder. We kijken uit naar je brief en hopen je binnenkort te ontmoeten!

Ik wil solliciteren