Solliciteer

×
  Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Stel een vraag

×

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Inloopavond

×

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze kennismakingsavond. De eerstvolgende kennismakingsavond is gepland op maandag 1 juli 2019. We ontmoeten je graag!

Delen

×

×
Solliciteer
Stel vraag
Inloopavond
Vacatures
Delen
Vacatures

Pittige groepsleerkrachten met een warm hart en gezonde ambitie

3 vacatures voor Groepsleerkracht

Onze kleuters zoeken een specialist in de onderbouw

Een goed pedagogisch klimaat is voor jou de standaard, mét oog voor de leerlijn. Je bent onderlegd in ontwikkelpsychologie en creëert met gemak een rijke leeromgeving, zodat er een stevige basis wordt gelegd. Bovendien heb je een duidelijke visie op de hedendaagse onderwijsontwikkelingen richting het jonge kind en interesse in Daltononderwijs. Je kunt al starten per 1 mei!

Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein is een grote school vlakbij de Gaasperplas, lekker in het groen. Op onze school bieden wij onderwijs aan 324 leerlingen. We hebben een voorschool, VVE en werken intensief samen met kinderopvang in ons eigen gebouw. Onze school staat in het hart van het meest diverse stadsdeel van Amsterdam. Geen dag, groep, leerling of ouder is hetzelfde. Het team op onze school is een goede mix van ervaren, zeer ervaren en jonge leerkrachten. Behalve groepsleerkrachten zetten ook vakleerkrachten, onderwijsassistenten, conciërges en een ouderconsulent zich in voor de leerlingen in onze omgeving.

Jij krijgt:

 • Een school volop in ontwikkeling
 • Veel aandacht voor talent (van de leerlingen én van jou!)
 • Een gebouw in het groen met moderne faciliteiten
 • Heel veel dankbaarheid en energie
 • Een hecht team van kundige collega’s

Wij vragen:

 • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
 • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
 • Een onderzoekende en professionele houding
 • Een teamplayersmentaliteit
 • Kennis van digitaal onderwijs en in het bijzonder de toepassing naar het jonge kind

Jouw werkgever

Nellestein valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname (voor onbepaalde tijd uitgesteld i.v.m. COVID 19). Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.

De leerkrachten op onze scholen komen in aanmerking voor de “Grote Steden Toelage”. Deze kan oplopen tot €2300,- op jaarbasis.

Ga jij de uitdaging aan?

Solliciteer dan direct!
Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Jenny Horstink, directeur Nellestein, voor meer informatie.

Telefoon: 0651087504
E-mail: j.horstink@nellestein.nl

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Wil jij jouw eigen groep kleuters helpen met hun ontwikkeling, vanaf hun start op de basisschool? Samen bouwen aan respect voor elkaar in een veilige, warme omgeving? Behoeften zien en herkennen? Alles voor die glimlach! 

Je kunt al starten na de meivakantie.

Samenspel

Basisschool Samenspel is een school met een sterk pedagogisch klimaat als basis van het onderwijs. Op Samenspel hoort Iedereen erbij! Wij bereiden onze kinderen, in goede samenwerking met ouders, voor op hun toekomst in een multiculturele samenleving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de kinderen respect hebben voor elkaar en dat zij optimale ontwikkelingsmogelijkheden krijgen in een veilige en warme schoolomgeving. Samenspel is een brede school met een duidelijk herkenbaar muziekprofiel.

Wat vragen wij?

-In bezit van onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma

-Sterke pedagogische vaardigheden en/of de bereidheid hier in te investeren

-Recente vakinhoudelijke, didactische vaardigheden

-Flexibiliteit en samenwerking zijn termen waarin je je herkent


Wat krijg jij?

Een ontzettend leuk, gezellig, maar ook hardwerkend team. Je bent niet alleen. Er zijn 7 kleutergroepen, allemaal met ondersteuning van assistenten. Onze pedagogische aanpak gebaseerd op pedagogische tact, staat heel hoog in ons vaandel. Meer weten? Kijk eens bij ‘scholen op de kaart’ of bel of mail me gerust. Andere mogelijkheden om bij ons te komen werken zijn ook bespreekbaar. Je bent meer dan welkom!


Contactgegevens

Marijke van Amersfoort

E-mail: directie@bssamenspel.nl / Telefoon: 06 15455253


Jouw werkgever

Samenspel valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname (voor onbepaalde tijd uitgesteld i.v.m. COVID 19). Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.

De leerkrachten op onze scholen komen in aanmerking voor de “Grote Steden Toelage”. Deze kan oplopen tot €2300,- op jaarbasis.

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Onze school groeit, daarom zijn wij op zoek naar een leerkracht middenbouw (0,8 – 1,0 FTE), die onze visie deelt en ons gaat helpen om het onderwijsproces goed vorm te geven.

Natuurlijk ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderwijs en het begeleiden van jouw kinderen. Maar dat niet alleen, jij bent onze aanjager op het gebied van pedagogische en/of didactische vernieuwingen. Bij de implementatie hiervan, speel je dan ook een actieve rol. Je bent helemaal op de hoogte van de ontwikkelingen in de samenleving en binnen het onderwijs en maakt moeiteloos de vertaalslag naar jouw klaslokaal. Zo leren we samen verder!


Dit ben jij ten voeten uit:

 • Professional met affiniteit en ervaring met onze doelgroep
 • Didactisch en pedagogisch sterk
 • Ervaring met verminderen van taalachterstanden
 • Bekend met de methode ”Alles-in-1’’ (of bereid hierin te verdiepen)
 • Gedoceerd afwachtend, zodat leerlingen tot onderzoekend leren komen
 • Teamplayer en doorzetter
 • Flexibel en communicatief vaardig
 • Integer en verbindend, gericht op de relatie met kinderen en ouders

Wij bieden een enthousiast lerend team aan collega’s, fantastische leerlingen en ouders, een interessante uitdaging en een goed bereikbare werkplek (OV en eigen vervoer) met gratis parkeren.

Wij vragen:

 • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
 • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
 • ICT-vaardig

OBS De Blauwe Lijn
Openbare basisschool De Blauwe Lijn is een fijne, middelgrote basisschool, met ruim 300 leerlingen en 13 groepen. Hier wordt intensief gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. Dat doen wij o.a. door te werken met de methodiek van stichting LeerKRACHT: elke dag samen een beetje beter. We geven passend onderwijs, samen zorgen wij dat leerlingen onderwijs op maat krijgen. Wij zijn continue in beweging en geloven dat goede prestaties realiseren veel beter gaat als dat met plezier gebeurt. De Blauwe Lijn doet vanaf 1 augustus 2020 mee met een pilot met het flexibel invullen en organiseren van de onderwijstijd. Wij mogen afwijken van de normale vakanties. Op de Blauwe Lijn zijn de leerlingen 46 weken per jaar welkom. De school is twee weken met kerst dicht en middelste vier weken in de zomervakantie.

Jouw werkgever
De Blauwe Lijn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname (voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege COVID 19). Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao. Over de plussen van Amsterdam Zuidoost vertellen we je graag persoonlijk!

De leerkrachten op onze scholen komen in aanmerking voor de “Grote Steden Toelage”. Deze kan oplopen tot €2300,- op jaarbasis.

Geïnteresseerd?
Je kunt jouw sollicitatie sturen naar Els Ranzijn (e.ranzijn@deblauwelijn.nl). Het sollicitatiegesprek zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden. Door de ontwikkelingen omtrent het coronavirus kan de sollicitatie ook online zijn.

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Kom je vrijblijvend kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Dan nodigen we je met veel plezier uit voor een informele, ontspannen kennismaking op onze inloopavond. De eerstvolgende inloopavond is nog niet gepland. Meld je alvast vrijblijvend aan. Kun je niet wachten, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

In kom graag kennismaken

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je ontvangt binnen één werkdag een antwoord (schoolvakanties uitgesloten). Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Ik heb een vraag

Wil je solliciteren?

Ben je enthousiast en wil jij ook Bijzonderwijzer worden? Dan kun je solliciteren via de button hieronder. We kijken uit naar je brief en hopen je binnenkort te ontmoeten!

Ik wil solliciteren