Solliciteer

×
    Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Stel een vraag

×

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Inloopavond

×

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze kennismakingsavond. Zodra de kennismakingsavond is gepland, wordt dit hier weergegeven.  We ontmoeten je graag!

Delen

×

×
Solliciteer
Stel vraag
Inloopavond
Vacatures
Delen
Vacatures

Pittige groepsleerkrachten met een warm hart en gezonde ambitie

2 vacatures voor Groepsleerkracht

Mobiel is een school waar kinderen samen leren, samen leven, samen spelen en samen werken. Kinderen, ouders en leerkrachten voelen zich verbonden met elkaar. Op Mobiel voelt ieder zich prettig en welkom. Het motto van Mobiel is ‘Samen Sterk!’ Samen met de ouders/verzorgers werken we aan het onderwijs en opvoeding van de wereldburger voor morgen: met kennis, vaardigheden, zelfvertrouwen en met respect voor elkaar.

Voor het volgend schooljaar zoeken wij een enthousiaste leerkracht. Het gaat om een combi groep 7/8 met 20 leerlingen. 

We zoeken een ervaren bovenbouw leerkracht. Wij bieden een enthousiast team waarin we veel van en met elkaar
leren, o.a. collegiale consultatie. Ook bieden wij de kans een om LIO stagiaire te begeleiden en de mogelijkheid om lid te worden van het MT en een
bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs.

Verder hebben wij als team scholing op maat gericht op pedagogisch handelen en de mogelijkheid om jonge of nieuwe collega’s te coachen.

 

Binnen ons team is een vrolijke mix w.b.t. leeftijdsopbouw,
ervaring en culturele achtergrond.

Er is een gezamenlijke visie op hoe wij de kinderen willen
benaderen en onderwijzen, plezier en presteren gaan bij ons hand in hand.
Daarnaast is er ruimte voor ieders persoonlijke inbreng en ervaring zodat we
stapsgewijs kunnen werken aan het beste onderwijs voor onze kinderen.

Functie-eisen:

Wij zoeken een ervaren bovenbouwleerkracht die:

•          in het bezit is van een Pabo diploma;

•          kennis heeft van methodes en van de leerlijnen;

•          affiniteit heeft met onze doelgroep;

•          klassenmanagement waarin uiteenlopende niveaus begeleid kunnen worden gestructureerd kan neerzetten;

 

Wie ben je? Jij bent enthousiast en hebt een natuurlijk overwicht. Je bent didactisch en organisatorisch sterk.   

Informatie

Mocht je meer informatie willen neem dan contact op met de directie van Mobiel: Annelies Buurmeijer, telefoonnummer 020 –6973735.

Of kijk op www.wordbijzonderwijzer.nl

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Werken op basisschool Klaverblad betekent flexibel zijn en veel willen investeren in je persoonlijke en professionele  ontwikkeling. De  school is gehuisvest in een mooi, nieuw en energiebewust schoolgebouw en heeft 300 leerlingen. De school heeft veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en is positief in beweging. Een  goede sfeer en een goed pedagogisch klimaat zijn belangrijke uitgangspunten van de school.


 


Binnen  Klaverblad zijn wij op zoek naar een ervaren Leerkracht voor de kleutergroepen. Wij zoeken een leerkracht die mee richting kan geven aan de onderwijskundige ontwikkeling in de onderbouw. Afhankelijk van opleiding

en ervaring is het een optie om te functioneren als onderbouwcoördinator, benoeming in een L11 functie of het volgen van een opleiding gericht op een toekomstige functie is mogelijk.


 


Het liefst hebben wij een fulltime leerkracht, maar schroom niet om contact op te nemen als je je herkent in de korte profielbeschrijving en niet fulltime beschikbaar bent. De kleutergroepen werken met de Piramide-methode.


Wij zoeken een groepsleerkracht die bekend is met het jonge kind, structuur kan bieden en onderwijskundig sterk is. Daarnaast in een team kan samenwerken, energiek en flexibel is, maar ook humor heeft en elke dag nieuwe kansen geeft.

Wij vragen:


– in het bezit zijn van een onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma

– recente vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden


– bekend met het Piramide-model

– het kunnen creëren van een veilig pedagogisch klimaat


– flexibiliteit en sociale vaardigheden zoals relativerings- en invoelingsvermogen.


 


Wij bieden:

Aantal uren: 40 uur of in overleg te bepalen

Periode: per het volgend schooljaar 2019-2020.

Dienstverband: Het gaat om een tijdelijke benoeming, met bij goed functioneren zicht op een benoeming voor onbepaalde tijd.

Inschaling: conform de CAO PO

 


Informatie:


Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met Michel Zegwaard, directeur Klaverblad, tel.: 020 –

6950062.

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Kom je vrijblijvend kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Dan nodigen we je met veel plezier uit voor een informele, ontspannen kennismaking op onze inloopavond. Zodra de eerstvolgende inloopavond is gepland, wordt de datum hier weergegeven. Meld je alvast vrijblijvend aan. Kun je niet wachten, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

In kom graag kennismaken

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je ontvangt binnen één werkdag een antwoord (schoolvakanties uitgesloten). Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Ik heb een vraag

Wil je solliciteren?

Ben je enthousiast en wil jij ook Bijzonderwijzer worden? Dan kun je solliciteren via de button hieronder. We kijken uit naar je brief en hopen je binnenkort te ontmoeten!

Ik wil solliciteren