Solliciteer

×
    Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Stel een vraag

×

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Inloopavond

×

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze kennismakingsavond. De eerstvolgende kennismakingsavond is gepland op maandag 1 juli 2019. We ontmoeten je graag!

Delen

×

×
Solliciteer
Stel vraag
Inloopavond
Vacatures
Delen
Vacatures

Pittige groepsleerkrachten met een warm hart en gezonde ambitie

2 vacatures voor Groepsleerkracht

Werken op basisschool Klaverblad betekent werken op een groene school, flexibel zijn en veel willen investeren in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. De school is gehuisvest in een mooi nieuw energiebewust schoolgebouw en heeft 300 leerlingen. De school heeft veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en is volop in beweging. Een goede sfeer en een goed pedagogisch klimaat zijn belangrijke uitgangspunten van de school.Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor de kleuters.Wij bieden een leuke werkplek en een fijn, betrokken team!

De school heeft een continurooster met lestijden van 8:30-14.00 uur. Het liefst hebben wij een fulltime leerkracht, maar schroom niet om contact op te nemen als je je herkent in de korte profielbeschrijving en niet fulltime beschikbaar bent. De kleutergroepen werken met de Piramide-methode.Wij zoeken een groepsleerkracht die bekend is met het jonge kind, structuur kan bieden en onderwijskundig sterk is. Daarnaast in een team kan samenwerken, energiek en flexibel is, maar ook humor heeft en elke dag nieuwe kansen geeft.

Wij vragen:
– in het bezit zijn van een onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
– recente vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden
– bekend met het Piramide-model
– het kunnen creëren van een veilig pedagogisch klimaat
– flexibiliteit en sociale vaardigheden zoals relativerings- en invoelingsvermogen
 

Wij bieden:
Aantal uren: uren zijn in overleg te bepalen (0,6-1 fte).
Dienstverband: Het gaat om een tijdelijke benoeming, met bij goed functioneren zicht op een benoeming voor onbepaalde tijd.
Inschaling: conform de CAO PO  L10, afhankelijk van de taak en ervaring is L11 bespreekbaar

Voor kandidaten met interesse/potentie, voor een coördinerende taak, is een aangepaste taak, aanvullende opleidingsmogelijkheden en bijpassende inschaling bespreekbaar.

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Basisschool Samenspel is een Brede school en is uitgeroepen tot “Excellente” school waar kinderen samen leren, samen spelen en samen werken. Op Samenspel bereiden wij onze kinderen, samen met de ouders, voor op hun toekomst in een multiculturele samenleving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de kinderen respect hebben voor elkaar en dat zij optimale ontwikkelingsmogelijkheden krijgen in een veilige en warme schoolomgeving met een goed pedagogisch klimaat. De school doet veel aan sport en is een ‘Muziekprofielschool’ waarbij samenspel en talentontwikkeling onontbeerlijk is.

 

Omschrijving:

Wij zoeken een leerkracht voor groep 5.

 

Jij weet de leerlingen onderwijs te bieden voor jouw manier van lesgeven. Je bent een leerkracht die stevig in zijn of haar schoenen staat en binnen een korte periode een band opbouwt met de leerlingen. De betreffende vacature is langdurig met uitzicht op vast dienstverband. Jij krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen als leerkracht. Er is ondersteuning van een onderwijsassistent aanwezig.

Wij zoeken een leerkracht die:

•          in het bezit is van een Pabo diploma;

•          kennis heeft van methodes en van de leerlijnen;

•          affiniteit heeft met onze doelgroep;

•          klassenmanagement adequaat kan vormgeven 

 

Wie ben je?

Jij bent enthousiast en hebt een natuurlijk overwicht. Je bent didactisch en organisatorisch sterk. 

 

Wat bieden wij?

Aantal uren: 32-40 uur per week, uren in overleg mogelijk

Dienstverband: Het gaat om een tijdelijke benoeming, met bij goed functioneren uitzicht op een benoeming voor onbepaalde tijd.

Inschaling: conform de CAO PO 

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Kom je vrijblijvend kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Dan nodigen we je met veel plezier uit voor een informele, ontspannen kennismaking op onze inloopavond. De eerstvolgende inloopavond is nog niet gepland. Meld je alvast vrijblijvend aan. Kun je niet wachten, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

In kom graag kennismaken

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je ontvangt binnen één werkdag een antwoord (schoolvakanties uitgesloten). Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Ik heb een vraag

Wil je solliciteren?

Ben je enthousiast en wil jij ook Bijzonderwijzer worden? Dan kun je solliciteren via de button hieronder. We kijken uit naar je brief en hopen je binnenkort te ontmoeten!

Ik wil solliciteren