Solliciteer

×
    Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Stel een vraag

×

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Inloopavond

×

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze kennismakingsavond. De eerstvolgende kennismakingsavond is gepland op maandag 1 juli 2019. We ontmoeten je graag!

Delen

×

×
Solliciteer
Stel vraag
Inloopavond
Vacatures
Delen
Vacatures

Pittige intern begeleiders met een warm hart en gezonde ambitie

1 vacature voor Intern begeleider

Jij doet nét even dat stapje extra voor al die prachtige kinderen, ouders en collega’s die jouw superkrachten kunnen gebruiken. Jij maakt echt het verschil! Je voelt je als een vis in het water binnen een grote diversiteit aan culturen en achtergronden, dynamiek ten top. Naast een afgeronde lerarenopleiding, ben je opgeleid voor en geoefend in het signaleren van behoeften van kinderen, ouders en collega’s. Je luistert, ziet de ander écht en kunt daar naadloos op in spelen. Je weet wat je kunt inzetten om de kinderen en ouders net dat beetje extra te bieden en welke instanties je daarvoor kunt benaderen. Maar bovenal heb je hart voor kinderen en onderwijs. 


Takenpakket

De IB-taken zijn vooral gericht op de groepen 5 en 6, met als bijzonderheid dat we op jou vertrouwen voor het maken van een schoolanalyse met advies voor het MT en de leerkrachten over de inzet van de NPO-gelden voor ondersteuning. Een mooie uitdaging! De remedial teaching-kant van jouw inzet is voornamelijk gericht op de uitvoering van de ondersteuningsprogramma’s binnen groep 5 t/m 7.


Samenspel
Basisschool Samenspel is een school met een sterk pedagogisch klimaat als basis van het onderwijs. Op Samenspel hoort iedereen erbij! Wij bereiden onze kinderen, in goede samenwerking met ouders, voor op hun toekomst in een multiculturele samenleving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de kinderen respect hebben voor elkaar en dat zij optimale ontwikkelingsmogelijkheden krijgen in een veilige en warme schoolomgeving. Samenspel is een brede school met een duidelijk herkenbaar muziekprofiel.

Wij vragen:

– kennis van het leerlingvolgsysteem Parnassys

– goede communicatieve eigenschappen
– een flexibele, onderzoekende houding

– een diploma IB-er of PABO-diploma aangevuld met master SEN / studie Orthopedagogiek

– zowel IB- als RT-ervaring

– uitstekend in staat om kinderen met gedragsproblemen verder te helpen in hun ontwikkeling

– goed kunnen reflecteren op eigen handelen

De functie wordt ingeschaald in L11.

Reageren of meer informatie?

Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen met Marijke van Amersfoort:

e-mail: directie@bssamenspel.nl

Tel: 06 15455253

Jouw werkgever

Basisschool Samenspel valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega’s. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Kom je vrijblijvend kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Dan nodigen we je met veel plezier uit voor een informele, ontspannen kennismaking op onze inloopavond. De eerstvolgende inloopavond is nog niet gepland. Meld je alvast vrijblijvend aan. Kun je niet wachten, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

In kom graag kennismaken

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je ontvangt binnen één werkdag een antwoord (schoolvakanties uitgesloten). Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Ik heb een vraag

Wil je solliciteren?

Ben je enthousiast en wil jij ook Bijzonderwijzer worden? Dan kun je solliciteren via de button hieronder. We kijken uit naar je brief en hopen je binnenkort te ontmoeten!

Ik wil solliciteren