Solliciteer

×
    Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Stel een vraag

×

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Inloopavond

×

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze kennismakingsavond. De eerstvolgende kennismakingsavond is gepland op maandag 1 juli 2019. We ontmoeten je graag!

Delen

×

×
Solliciteer
Stel vraag
Inloopavond
Vacatures
Delen
Vacatures

Pittige vakleerkrachten gymnastiek met een warm hart en gezonde ambitie

1 vacature voor Vakleerkracht Gymnastiek / Bewegingsonderwijs

Mobiel is een school waar kinderen samen leren, samen leven, samen spelen en samen werken. Kinderen, ouders en leerkrachten voelen zich verbonden met elkaar. Op Mobiel voelt ieder zich prettig en welkom. Het motto van Mobiel is ‘Altijd in beweging!’ Plezier en presteren gaan bij ons hand in hand. goede prestaties realiseren gaat veel betere als dat met plezier gebeurt (inzet, doorzettingsvermogen, samenwerken) en tegelijkertijd leveren goede prestaties weer plezier op voor de volgende stap (motivatie, zelfvertrouwen, nieuwsgierigheid).

Voor het volgend schooljaar zoeken wij voor deze school een enthousiaste gymleerkracht voor 2 dagen per week. 

 

Je bereidt de dagelijkse gymnastiekonderwijsactiviteiten voor en stimuleert en begeleidt sociale vaardigheden bij leerlingen met verschillende sociaal-culturele achtergronden. Daarnaast registreer en evalueer je de ontwikkelings- en leerprocessen van leerlingen m.b.t. het vakgebied gymnastiek. Samen met de groepsleerkrachten bedenk je activiteiten die uitnodigen tot bewegen in de klas tijdens of tussen de lessen door. Tijdens de buitenpauzes bedenk je met de kinderen spelvormen die uitnodigen tot actief bewegen en samenspelen.

Op basisschool Moiel is de gymleerkracht echt onderdeel van het team en vervult hij/zij een belangrijke rol bij de invulling van bewegen, activiteiten en sporten die zich niet tot de gymzaal beperken maar juist zo breed en gevarieerd mogelijk kunnen worden ingezet.

Wat vragen wij? 

 

  • in het bezit van het diploma vakleerkracht bewegingsonderwijs of ALO-diploma;
  • onderwijsbevoegdheid binnen het primair onderwijs;
  • bij voorkeur ervaring heeft met onze doelgroep;
  • zelfstandig werken en tegelijkertijd ook een teamspeler;
  • beschikt over goede pedagogisch didactische kwaliteiten;
  • affiniteit met het werken met verschillende culturen;
  • uitstekend in staat om ook kinderen met gedragsproblemen verder te helpen in hun ontwikkeling. 

Wat bieden wij?
Aantal uren: 16 uur, 0,4fte  

Dienstverband: Het gaat om een tijdelijke benoeming, met bij goed functioneren uitzicht op een benoeming voor onbepaalde tijd. 

Inschaling: conform de CAO PO

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Kom je vrijblijvend kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Dan nodigen we je met veel plezier uit voor een informele, ontspannen kennismaking op onze inloopavond. De eerstvolgende inloopavond is nog niet gepland. Meld je alvast vrijblijvend aan. Kun je niet wachten, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

In kom graag kennismaken

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je ontvangt binnen één werkdag een antwoord (schoolvakanties uitgesloten). Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Ik heb een vraag

Wil je solliciteren?

Ben je enthousiast en wil jij ook Bijzonderwijzer worden? Dan kun je solliciteren via de button hieronder. We kijken uit naar je brief en hopen je binnenkort te ontmoeten!

Ik wil solliciteren