Solliciteer

×
    Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Stel een vraag

×

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Inloopavond

×

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze kennismakingsavond. De eerstvolgende kennismakingsavond is gepland op maandag 1 juli 2019. We ontmoeten je graag!

Delen

×

×
Solliciteer
Stel vraag
Inloopavond
Vacatures
Delen
Vacatures

Pittige vakleerkrachten gymnastiek met een warm hart en gezonde ambitie

2 vacatures voor Vakleerkracht Gymnastiek / Bewegingsonderwijs

Wij zoeken een leuke en enthousiaste gymleerkracht, die stevig in zijn/haar schoenen staat.

Polsstok
Polsstok is een Brede Community school en verzorgt onderwijs op levensbeschouwelijke basis. De school is het kloppend hart van de wijk. Vanuit de rijkdommen van het kind begeleiden wij hen in hun ontwikkeling naar proactieve wereldburgers. We maken daarbij gebruik van actuele methodes in een digitale omgeving (Snappet). Er is ruim aandacht voor de sociaal emotionele en creatieve ontwikkeling (Leerorkest) van de kinderen. Polsstok heeft hechte banden met de ouders en de wijk. Er is een gezonde leefstijlfocus, waarbij het welbevinden een belangrijke doelstelling is (Jump-In).

Het basisuitgangspunt “respect”, zowel voor elkaar als voor de verschillen, maakt dat we ieders eigen’aardig’heden kunnen zien en respecteren. Op dit moment hebben we zo’n 380 leerlingen.

Wie ben jij?
Je bent een energieke, enthousiaste collega die gericht is op ontwikkeling van de kinderen, betrokken is bij de school en zichzelf wil blijven ontwikkelen. De dagelijkse gymnastiekonderwijsactiviteiten zijn jouw ding. Zo stimuleer je, naast beweging, ook de sociale vaardigheden bij de leerlingen. Je houdt de ontwikkeling van de leerlingen op jouw vakgebied zorgvuldig bij.

Wat vragen wij?

  • in het bezit van het diploma vakleerkracht bewegingsonderwijs of ALO-diploma
  • onderwijsbevoegdheid binnen het primair onderwijs
  • affiniteit met het werken met verschillende culturen


Jouw werkgever

Polsstok valt onder het bestuur van Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er, naast alle arbeidsvoorwaarden conform Cao, een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten.

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Jij zit niet graag stil, lekker de hele dag bewegen is jouw ding. En dat is ook nog eens gezond, nuttig, draagt bij aan de ontwikkeling, stimuleert het lerend vermogen, geeft plezier…. moet ik nog verder gaan? Je bent een geboren leerkracht en wordt blij van het overbrengen van jouw vak: bewegen!

Je hebt een diploma van de ALO in jouw bezit, je bent dus al bevoegd gymleerkracht.

Zonova

Je gaat werken op 1 of 2 van de 20 basisscholen van stichting Zonova, afhankelijk van het aantal dagen dat jij wilt werken. 

Elke dag werken we bij Zonova vol toewijding aan onze missie: het verschil maken voor kinderen in Amsterdam Zuidoost. Met ons bevlogen team bieden we nieuw perspectief en gaan we van de gebaande paden, zodat kinderen het beste uit zichzelf halen.

We staan midden in de gemeenschap en zijn verbonden met de buurt, ouders en scholen. Zo leren we van en mét elkaar, en creëren we samen nieuwe kansen.  Uiteraard zijn al onze arbeidsvoorwaarden conform Cao en bieden we veel extra’s; zoals af en toe een studiereis naar Gana of Suriname, interne cursussen of schooloverstijgende werkgroepen.

Jij krijgt volop de kans je bezig te houden met jouw eigen ontwikkeling. En met die van jouw groepen natuurlijk!

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Kom je vrijblijvend kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met onze mensen? Dan nodigen we je met veel plezier uit voor een informele, ontspannen kennismaking op onze inloopavond. De eerstvolgende inloopavond is nog niet gepland. Meld je alvast vrijblijvend aan. Kun je niet wachten, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

In kom graag kennismaken

Heb je vragen?

Heb je vragen over werken bij Bijzonderwijs? Stel ze hier! Je ontvangt binnen één werkdag een antwoord (schoolvakanties uitgesloten). Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via 020 6999 655.

Ik heb een vraag

Wil je solliciteren?

Ben je enthousiast en wil jij ook Bijzonderwijzer worden? Dan kun je solliciteren via de button hieronder. We kijken uit naar je brief en hopen je binnenkort te ontmoeten!

Ik wil solliciteren